ADN JMT

ADN JMT

Descriere

ADN-ul unei organizații este alcătuit din chemarea sa, convingerile fundamentale și cultura. Aceste lucruri dictează orice componentă a organizației și sunt demonstrate de fiecare persoană care alcătuiesc organizația. Echipa John Maxwell a fost insuflată cu un ADN care își are originile în viața și filosofia de leadership a fondatorului nostru, Dr. John C. Maxwell. Acea filosofie creează cadrul fundamental pentru ADN-ul nostru. Această filosofie a fost transpusă într-un cadru organizațional de către Paul Martinelli. ADN-ul nostru se reflectează prin chemarea, convingerile fundamentale și cultura noastră.

Chemarea noastră este să „Adăugăm valoare oamenilor din întreaga lume.”

Convingerile noastre fundamentale se învârt în jurul unui adevăr esențial că „Leadershipul înseamnă influență, nimic mai mult, nimic mai puțin.” Prin urmare, modelul, metoda și abordarea pentru toate lucrurile pe care le facem sunt clădite pe dorința noastră de a-i influența pe ceilalți în mod eficient. Fiecare Metodă Maxwell este o metodologie pentru utilizarea leadershipului, comunicării, coachingului, trainingurilor sau vânzărilor pentru a influența alți oameni într-o manieră care le adaugă valoare.

Cultura noastră se exprimă prin ceea ce noi numim Valorile Culturii noastre. Aceste 10 valori, predate și demonstrate de însuși John Maxwell, articulează ADN-ul comun fiecărui membru Maxwell Leadership Certified Team, așa cum este el reflectat în viața lor zilnică și în stilul de leadership. Aceste valori ne dictează politicile, procedurile, activitățile, interacțiunea între membri, ne reprezintă marca și felul în care contribuim la comunitatea noastră. În fiecare an, sunt premiați 10 membri din Programul de Mentorship care sunt exemple strălucitoare pentru fiecare dintre valorile culturii.

Chemarea, alături de convingerile fundamentale și cultura noastră, dictează și inspiră viața organizației noastre, ajutându-ne să creăm un mediu de leadership serviabil, dezvoltare și beneficii reciproce care ne-au făcut să devenim cea mai mare organizație de training în leadership din lume. Chiar dacă venim din culturi diferite, avem un trecut diferit, suntem de diferite etnii și avem diferite concepții legate de leadership, lucrul pe care îl avem în comun și care ne aduce pe toți împreună este ADN-ul și Cultura MLCT. Suntem o familie de coachi, profesori, vorbitori, lideri și profesioniști de elită, care ne oferim formarea, talentele și abilitățile pentru a adăuga valoare oamenilor din jurul lumii.

Pe scurt, ADN-ul și Cultura reprezintă „ființa” noastră. Viața și afacerea noastră de leadership, speaking, coaching și training reprezintă „facerea” noastră. În Maxwell Leadership Certified Team, ne străduim să „Fim buni în ceea ce facem și extraordinari în cine suntem.”


Nu aveti nivelul de acces necesar pentru a va putea inscrie la acest curs.
Daca sunteti membru MLCT autentificati-va aici.
Daca nu sunteti membru MLCT, click aici.

Traininguri asemanatoare