Cum poti lua legatura cu noi 

Iată cum poți lua legătura cu noi pentru suport:

*Te rugăm să ții cont că doar prin aceste canale de comunicare îți putem garanta un răspuns din partea noastră. Dacă ne contactezi pe Facebook Messenger, Whatsapp sau alte căi, e posibil să nu reușim să îți răspundem în timp util, mai ales în perioadele aglomerate. Mulțumim pentru înțelegere.*

 

Pentru întrebări și solicitări legate de contracte, plăți, suport membri, informații despre Evenimentul de Certificare, etc.:

Contactează-ne la asistent@maxwellleadership.ro

Pentru chestiuni tehnice (mini-site-uri personalizate și adrese de e-mail MLCT, probleme legate de platformă și site-urile noastre, etc.):

Contactează-ne la admin@maxwellleadership.ro

Pentru întrebări generale legate de Programul de Certificare Maxwell Leadership Certified Team (pentru persoanele care nu fac parte din MLCT):

Contactează-ne la office@maxwellleadership.ro sau sales@maxwellleadership.ro

 

În cazul în care nu primești un răspuns de la noi în maxim o zi lucrătoare, te rugăm să verifici și folderul „Spam” al căsuței de e-mail. Alternativ, poți încerca o căutare în căsuța ta de e-mail după adresa de e-mail pe care ai trimis solicitarea. Dacă tot nu găsești e-mailul de la noi, te rugăm să ne contactezi din nou.